Magis Uitgeverij bezorgt alle bestellingen vanaf € 40,- GRATIS thuis of op een ander aangegeven adres in Nederland. Bij bestellingen onder de € 40,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €1,99. Voor Europese landen anders dan Nederland rekenen we € 6,00 extra aan verzendkosten. Voor landen buiten de EU wordt € 26,00 extra verzendkosten in rekening gebracht. De genoemde prijzen voor Nederland en Europese landen zijn inclusief 9% btw voor boeken en inclusief 21% btw verzendkosten. De btw belasting voor landen buiten de EU zijn tegen 0% btw tarief voor zowel boeken en verzendkosten. Houd hierbij rekening dat deze landen buiten de EU waar de zending naar toe gaat zelf achteraf nog belasting in rekening kunnen brengen. Deze doorberekende belasting zal volledig voor rekening zijn van de koper.


Leveringstermijn

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren (binnen Nederland). Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn zullen, indien voorradig, nog dezelfde dag verstuurd worden.


Voorraad

De producten die worden aangeboden zijn in principe altijd op voorraad. Soms verkopen artikelen echter sneller dan wij verwachten en is het artikel uitverkocht. Stuur in dat geval een mail naar info@magisuitgeverij.nl of bel 06 21 65 57 33 voor de levertijd.


PostNL

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Je krijgt van ons altijd een mail als de bestelling wordt verzonden. Hierin staat o.a. vermeld of het gaat om brievenbuspost of om een pakket. Als het om een pakket gaat krijgt je van ons een Track & Trace nummer zodat je het pakket kunt volgen.


Meerdere artikelen per bestelling

Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij onze best om de bestelling in zijn geheel te verzenden. De levertijd van de gehele bestelling is dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mocht er een of meerdere artikelen en langere levertijd hebben dan zullen we in twee of meerdere keren leveren.

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@magisuitgeverij.nl of bel 06 21 65 57 33.